:skolan

_just nu sitter jag i skolan och har just ätit lunch.. Vi ska snart börja med samhäll och uppsats. När jag kommer hem idag ska jag sätta mig med läxor och komma ikapp en massor i allt det som jag ligger efter i.

:skoldag och trötthet

_hela dagen har gått ganska så segt idag. Vi började skoldagen med Nationella Prov och sedan körde allt annat bara på. Vi håller på och skriver uppsats på samhällen/mediekunskapen och den kom jag äntligen igång med, tyvärr så fick jag byta datorsal x antal gånger för att just den salen jag befann mig i var bokad.

Jag och Amanda på median.
Jag gillar bilden och jag gillar verkligen min klass, ni är så goa!

Jag har tänkt att ta tag i designen på bloggen  i helgen eller något. Just nu har jag för mycket i skolan för att hinna med att koda och greja. Jag ligger jätte mycket efter i allt typ och det är jätte jobbigt...


_izabella


:du kan vara jag

_just nu ligger jag i min säng och ska strax sova. Dagen blev inte riktigt som planerad då jag istället för att gå till spanskan och åka till Ulricehamn utförde jobb. Det var lite tur i oturen så att säga, men jag kom hem med 300kr iallafall.

:macro

_man kan lugnt säga att jag är väldigt glad just nu. Det är jag verkligen!
Jag beställde hem ett Makrolinsset i söndagskväll och idag när jag kollade posten hade jag fått en liten lapp. Jag satte mig på cykeln ganska så direkt efter och hämtade ut det. Nu har jag suttit och vridit och vänt på ringarna och äntligen nu har jag förstått hur de använd. Jag är helt extas och har sprungit runt som en galen i huset och fotat, sååå kul!!

-bilderna är helt oredigerade och jag använde tyvärr inget stativ den här gången, men det är något som jag (såklart) kommer att använda i framtiden.
jag kan fota makro nu :DDDD:DDD:DD::):)):

Jag skulle så mycket vilja hålla på och fota hela dagen lång, men det går tyvärr inte. Jag ska snart iväg på Spanska och sedan ska jag in till Ulricehamn och sedan är det plugg som gäller. Hoppas att jag på något sett kan klämma in en cykeltur där emellan.

_izabella

:sweet seventeen

_idag har varit en bra dag. Idag är det min bästa väns födelsedag, hon heter johanna och fyller 17 åååårr. GRATTIS!


- johannas öga >.<


_izabella

:happyme

_jag har nu äntligen, efter att under över ett år ha funderat flera gånger om ifall det är värt det, beställt hem tillbehör till min kamer som jag tror kommer att användas flitigt i sommar, eller jag tror inte bara utan jag vet helt säkert att det är vad som kommer att intäffa. Jag är glad och jag kan inte bärja mig till..i slutet av veckan då jag få hem mitt paket. Spänning *;D_izabella

:summer

_det är något med våren och sommaren, något som är riktigt bra och extremt härligt, något så otroligt rätt.

Hela hösten och vintern har min kamera legat på mitt rum och samlat damm, jag har inte haft någon lust alls att se världen genom kameragluggen och kreativiteten har legat på noll.
Men nu är allt ändrat. Något som jag tror gav mig en liten push var när jag var på fotomässan och nu det härliga vädret. Ingenting är bättre än att fota i fint gött väder. Jag ska ev. redan ikväll beställa hem lite kameragrejer och jag är så taggad för att gå ut och fota en massor.

En annan ska som är väldigt kul är att jag äntligen, efter mycket pillande och knåpande, förstår mig på flash och hur jag använder programmet för att bygga upp hemsidor.
Jag har fixat min inloggning till min hemsida och så fort jag lärt mig hur jag för över flash filmen till en hemsida så kommer jag definitivt att använda den en massor och det är ju så himla kul verkligen.


Snart är det sommarlov också, jag kan inte annat än att bli glad när jag tänker på det. Jag ser så mycket fram emot Spanien tillsammans med mina vänner, det kommer att bli så otroligt bra helt enkelt.

 

_izabella


:hello my friend

_hejsan, jag är Izabella Larsson.

Här kommer jag att lägga upp mina bilder och skriva vardagliga texter är väl tanken.

RSS 2.0