:summer

_det är något med våren och sommaren, något som är riktigt bra och extremt härligt, något så otroligt rätt.

Hela hösten och vintern har min kamera legat på mitt rum och samlat damm, jag har inte haft någon lust alls att se världen genom kameragluggen och kreativiteten har legat på noll.
Men nu är allt ändrat. Något som jag tror gav mig en liten push var när jag var på fotomässan och nu det härliga vädret. Ingenting är bättre än att fota i fint gött väder. Jag ska ev. redan ikväll beställa hem lite kameragrejer och jag är så taggad för att gå ut och fota en massor.

En annan ska som är väldigt kul är att jag äntligen, efter mycket pillande och knåpande, förstår mig på flash och hur jag använder programmet för att bygga upp hemsidor.
Jag har fixat min inloggning till min hemsida och så fort jag lärt mig hur jag för över flash filmen till en hemsida så kommer jag definitivt att använda den en massor och det är ju så himla kul verkligen.


Snart är det sommarlov också, jag kan inte annat än att bli glad när jag tänker på det. Jag ser så mycket fram emot Spanien tillsammans med mina vänner, det kommer att bli så otroligt bra helt enkelt.

 

_izabella


Kommentarer
Postat av: maaaja

åh så fint bellsi :)

2010-04-30 @ 16:09:24
URL: http://maaayz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0