:my lady

Idag var först dagen då jag använde min nya väska på riktigt. Det funkade utmärkt och jag kan inte vara med nöjd med den. Jag hade med mig min dator till skolan idag och fick installerat lite nödvändiga program som vi kommer att använda inom kursen, jag fick även iWork installerat vilket var riktigt bra.

Dagen kommer att fortsätt ganska så långsamt skulle jag kunna tro, snart ska jag äta och sedan ska jag eventuellt cykla iväg för ett slag. Det kommer bli extra mysigt eftersom solen är framme.

:jag kommer att sakna dig

Jag kan inte riktigt förstå att sommaren snart är över. Snart kommer hösten med kalla vindar och efter det är det vinter.
Min sommar kunde inte ha varit mycket bättre. Jag är så lycklig att jag verkligen gjorde de sakerna som jag gjorde och att jag tog steget att prova nya saker.
Jag saknar kvällarna på Mallorca tillsammans med mina kära vänner och de dagar när vi bara låg på stranden och hade det helt underbart.
Det är synd att sommaren snart går över till höst, jag är inte redo för kallt än.

:det är som vanligt och det är skönt

Idag har varit en riktigt bra dag. Jag gick upp tidigt för att börja dagen med min första inriktnings lektion, och jag är så extremt taggad för detta året. Under lunchen var jag och köpte min nya kalender, som är bäst. Och efter skolan så satt jag och pratade med min kära vän Viktoria i en evighet.
Vädret har varit tråkigt men jag har ändå lyckats hålla humöret uppe.
Nu ser jag fram emot morgondagen, då jag för första gången ska använda min väska som jag köpte för ett tag sedan.
Kvällen fortsätter med att skriva in onödigheter i kalendern och kanske sorter ett och annat kort. Kram

:math

Tredje dagen i skolan är över och jag ser verkligen fram emot det kommande året. Jag ska läsa Matte b, c och d, visst jag är medveten om att det är mycket och jag kommer troligen få jobba en massor hemma men jag tror att jag är redo att lägga ner den tiden på skolan. Jag kommer att behöva matten i framtiden.


:this is me


:

Jag har en massor att göra och jag orkar inte med det.
saker som borde göras:
- städa mitt rum
- städa i garderoben
- tomma kameran och redigera bilder
- sortera foton
- plocka fram skolsaker
- byta lakan
- cykla
Jag orkar inte!!!

:mittimellan

Jag är ganska så uttråkad för tillfället.
På måndag börjar skolan igen, och det ska bli riktigt skönt med lite rutiner och sådant igen. Jag har faktiskt saknat skolan en hel del.
I veckan ska jag köpa ny kalender och på fredag ska jag börja jobba på Close to Home, det kommer att bli kul!
Nu ska jag städa. Hejdå

:WAY OUT WEST

Det var så otroligt underbart och det skulle troligen inte kunnat bli mycket bättre. Jag var glad och lycklig hela tiden under de två dagar som spenderades inne på festivalområdet. Jag hade tur och jag hade Alina.
Allt var jätte bra och vad jag troligen kommer att minnas mest är de galna och uppfriskande danserna då M.I.A spelade och Håkan Hellström, som väckte starka känslor då första skivan framfördes på scen -det kunde inte ha blivit bättre och tårarna ville bara spruta.
Ta mig tillbaka, det känns sorgligt att det redan är över.
Jag har bara bilder på den analoga kameran och det kommer att ta ett tag innan de bilderna ska framkallas. Den som lever får se..... ^^

:nyheter


:någonting mellan himmel och jord så att säga.

Jag försöker att packa någorlunda bra, så att jag i morgon bara kan ta min väska och sätta mig på bussen till Göteborg. Jag behöver komma här ifrån nu och ju längre jag stannar desto deppigare blir jag - orka.
Jag borde lägga mig och sova nu, jag måste annars kommer jag aldrig att orka med morgondagen...'

:fy fan va skönt

Bra dag. I morgon är det torsdag, vet dock inte om jag orkar åka till Borås för salem, han får vänta som det ser ut just nu.
Just nu slänger jag kläder överallt och försöker komma fram till en någorlunda bra "outfit" så att säga. I högtalarna spelas Oska Linnros och jag älskar honom.
Jag fick en väska idag, den beställdes från ett Uf företag i februari -om jag inte minns fel- det hade tydligen varit en massor med krångel men nu är den här hemma hos mig. Den är lila och speciell.

:the traveling part is the best part.

Jag saknar Spanien och Mallorca något otroligt mycket. Jag vill ha nästa sommar nu på än gång. Sitter och tittar efter resor åt min morfar just nu och jag kan inte vara mer avundsjuk. Jag vill resa! Jag vill "hem" till Mallorca!
Men innan jag drömmer mig bort allt för mycket till sommaren 2011, så måste jag se till att få ut det mesta av sommaren 2010. Närmast står Salem al Fakir som spelar i Borås på torsdag, och jag ska helt klart vara där och njuta. Pussss

:tänker alltid för mycket på den framtid som väntar, istället för att stanna upp för att leva i nuet.


Hemma från jobbet.
Väskan jag beställde skickas snart, och om ca en vecka kommer den att innehålla min Macbook, kan knappt bärga mig.
I veckan kommer också resten av de foton som togs i Spanien med engångskamera. Jag längtar.

:you you you


RSS 2.0