:thinking of you

En vecka har nu gått och jag mår bara bra.
Jag har mått dåligt och varit rädd, men nu är jag uppe och redo för nya utmaningar.
Jag har tänkt på det väldigt mycket, kanske för mycket, och jag tror aldrig att jag riktigt kommer att glömma.

Oskar Linnros har varit mitt enda riktigt sällskap och jag känner mig en aning tråkig, men samtidigt är det okej. Snart är helgen över och en vecka jobb startar åter.
Hela dagen har gått åt till att "städa", allt jag har gjort är att hänga upp lite kläder.
hejdå.

:way out west

Efter  jobbet idag (vuxenpoäng) så åkte vi till Borås. Jag hämtade ut min Way out West biljett och leendet på mina läppar består.
gud vad jag längtar!

Väl hemma hittar jag i posten ett stort grönt paket, mina foton från två av engångskamerorna som hängde med till Spanien. Bilderna är inne på datan, och vissa även på bloggen ^^. I morgon ska jag skicka iväg de två sista rullarna och kan knappt bärga mig tills de kommer på posten. Jag älskar analogt.

:analogt #2


:analogi #1


:jag skrattar och ler, men jag saknar dig så.

Mitt liv har tagit en drastisk vändning och jag känner mig mer och mer lycklig för varje dag som passerar. I dag efter jobbet åkte jag med mamma och lillasyster till Gällstad. Jag shoppade och kom hem med ett antal fina plagg.
Jag längtar tillbaka till skolan, det är för många som jag inte har träffat på evigheter. Jag saknar mig klass.
Jag har fått ett mejl från en bortglömd vän, något som fick mig att sakna mina vänner här hemma lite extra. Skulle så mycket vilja sitta hela natten lång och bara prata och dricka gott te. Det är de små sakerna som betyder så att säga. KOM HEM!
I morgon väntar jobb och städning antar jag, mit rum är inte det mest perfekta...
hejs

:order

Jag har nyss beställt hem den finaste och mest perfekta datorväskan någonsin. Kan inte vara gladare just nu!

:glad tjej säger godnatt med ett stort leende på läpparna

Idag har varit en bra dag. Jag vet inte varför men jag är väldigt glad just idag. Jag har börjat jobba nu, det verkar helt okej. Jag jobbar i köket på ett ålderdomshem, det är inte utan att man blir lite sorgsen när man ser alla gamlingar.
När jag kom hem tog jag cykeln tillbaka till Ulricehamn för att köpa Champinjoner-jag har varit sugen på det i evigheter nu. As gott!
Snart ska jag lägga mig för att sova.

:you make me wanna say oh

Tänker bara på det och dig hela dagarna. Vad är rätt och vad är fel. Vad blev rätt och vad blev fel. Jag känner mig vilsen och ensam.

:home alone

Idag har jag bara tagit det lugnt. Det har varit otroligt skönt. Övriga familjen har åkt iväg och kommer inte hem förrän på onsdag, så jag passar på att ta det lugnt och tänka över de senaste händelserna.
Jag cyklade iväg för att handla och till middag blev det pasta med pesto (favorit rätt) tillsammans med en god sallad -så enkelt, så rätt.
Just nu sitter jag bara och kikar runt på bloggar och sådant. Kvällen bjuder troligen på film och lugn. Jag älskar att vara hemma ensam.

:my best

Du är min bästa vän, vi går igenom ALLT ihop. Det är så skönt att ha dig vid min sida och jag kommer alltid att finnas vid din.

:hair

Klipptid är bokad och jag planerar att färga och klippa lugg.
Något i den här stilen, jag gillar verkligen skiftningarna i håret -från mörkt till ljust!

:mobilbilder


:vilsen

vet inte riktigt vad jag ska göra, eller vart jag ska ta vägen. Det har varit mycket nu och jag vet ingenting om det som jag ger mig in på.
Gothia Cup har varit toppen, jag jobbade tillsammans med en massor av underbara människor och jag lärde känna nya vänner. Jag är nu äntligen hemma, trött och sliten. Kvällen kommer att spenderas i sängen framför en film. På onsdag börjar jag att jobba.
Jag saknar Mallorca och lugnet oerhört mycket. Ta mig tillbaka.

:puss på jobb

Nu har jag haft för tillräckligt med semester - sommarlov - I morgon börjar Gothia Cup och då ska jag finnas i köket på en skola för att hjälpa till med mat osv. Värt pengarna? nja, kul? riktigt roligt.
Sedan efter gothia så hinner jag inte mycket mer än hem så ska jag börja jobba inom kommunen. Men vafan, jobb är ju pengar och jag gillar pengar ^^
Nu ska jag för övrigt sova så att jag orkar med morgondagen och följande vecka, det stora pluset är ju att jag och Johanna får äran att sova i den underbaraste sängen av dem alla ;b
Godnatt

:gårdagen

Igår var jag på Lars Winnerbäck i Göteborg och det var helt fantastiskt, innan han tog plats på scen så spelade ett flertal andra banda och jag hörde för första gången Milissa Horn live -hon var och är helt fantastisk och jag kommer inte att glömma hennes underbara scenuppträdande i första taget (ja, det var så bra)
Lars gjorde även han ett fint uppträdande och jag stod mest och log under de timmar som han befann sig uppe på scen. Det var en fin kväll tillsammans med Johanna och My.
Natten spenderades i min gudfars lägenhet i en underbart skön säng.

:livet är helt okej, typ

Jag är sedan i tisdags hemma efter en underbar tid på Mallorca tillsammans med mina kära och närmaste vänner. Jag har haft det så otroligt bra och det kan inte riktigt beskrivas med ord, vilket är lite synd... Sedan jag kom hem har känslorna gått i genom en evig berg och dalbana och jag har inte riktigt landat än. Just nu längtar jag mig tillbaka och jag har inte allt för svårt för att fälla tårar för de känslor som väcks när jag tänker på veckan som varit.

pusssssssssss
Det kommer att komma upp fler och fler bilder

:i morgon

Ja, i morgon drar vi. allt är packat och klart. Nu är jag riktigt sugen på att lägga mig för att sova, men det kommer inte att funka.
Istället sätter jag mig tillrätta för att titta film med familjen, ett toppen avslut på dagen så att säga.
I morgon gäller det.
pusssssss!

:taggar

Jag kommer längre och längre med packningen, vilket känns otroligt skönt. I morgon gäller det att lägga det sista krutet.. snart (i övermorgon) drar vi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(+ Johanna och Viktoria)
Vi kommer att ha det bäst, och ja, jag kan inte riktigt sluta tjata om det...
puuussssss

:indian

Har fullt upp med packningen, det är otroligt tråkigt. Jag börjar även bli aningen stressad nu, så mycket att göra på så lite tid... BIT IHOP
Hittade den perfekta klänningen/tunikan idag också, den får ersätta skjortan -som jag annars skulle bott i.
Vill komma med roligare bilder, inte bara sådana på mig själv -.-
Men jag lovar att börja bildbomba när jag är tillbaka, då ska jag även komma igång med fotograferingen på riktigt.
puss

:någonting emellan

Längtar till frukost :/

:det är min grej

Idag har jag njutit i solen, det har varit helt underbart väder. I förmiddags så träffade jag Johanna och Viktoria. Vi taggade Spanien som nu bara är tre dagar ifrån. Det är helt otroligt.
Just nu är jag i full gång med att prova kläder och packa. Kan ju säga det att mitt rum ser just nu inte helt okej ut, kläder över allt i stort sett. -.-

:så ung och så lojal


:hur kan du då vara säker

Nu ska jag ut i solen. TAGGA SPANIEN!

:jag står på gränsen horisonten är nån annans konstruktion

Jag har nu längre inte någon tandställning... GLAD!!
Det känns lite konstigt och jag kan inte riktigt hålla räkningen på hur många gånger jag har gått fram till en spegel, bara för att kolla om det verkligen stämmer.
Kvällen spenderades igår i Borås tillsammans med kära vänner och musik. Ni är BRA!
Nya tänder och ny skiva - Oskar Linnros! <3
Om fyra dagar drar jag till Mallis och det kommer bli såååå otroligt bra! Jag kan inte riktigt få fram hur mycket jag egentligen ser fram emot den här resan, men det är riktigt mycket i alla fall.

RSS 2.0