:shoes


Jag vill så mycket ha nya skor. Även fast jag har de perfekta conversen.

Jag har kikat på två helt underbara skor som jag bara vill ha. De båda kommer från Vagabond - som förövrigt är ett märke som jag älskar, skorna är så fina och helt rätt. Jag hoppas verkligen att jag kan få köpt dem innan jag drar till Spanien. Egentligen så har jag pengar till dem på kortet just nu men det känns så, jag vet inte, men det är liksom pengar som jag behöver till annat typ.
En annan sak som jag också verkligen jätte mycket behöver spara till är ett nytt objektiv, det står mellan ett normalobjektiv och ett vindvinkel, jag kommer att så småningom köpa de båda men den stora frågan är ju vilket jag ska köpa först.
Jag önskar att jag hade ett jobb. Jag måste skriva klart mitt CV så snart som möjligt så att jag kan börja söka.

xx

:en dag

1,2&3 moi

Idag har jag jobbat. Jag håller just nu på att skriva på mitt novellarbete som skulle vara inne för längesedan. I eftermiddag kommer jag troligen få ordning i min garderob vilket känns riktigt bra.
Jag håller också på att försöka förstå hur jag ska göra när gäller min hemsida, själv tycker jag att det skulle vara kul om jag fick upp den så snart som möjligt.

Jag har också kommit igång med träning, awsome,  igår var jag ute och sprang och idag sattsar jag på lite Wii fit då det regnar lite för mycket ute.
xx

:Springa

Nu är klockan sex.
Jag ska byta om och sedan sticka ut och springa. I kväll ska jag bara ta det lugnt och tänka. Jag måste också se till att ta tid för att skriva klart mitt CV.

Idag fick vi reda på Nationella proven i engelska och jag klarade mig riktigt bra om jag får säga det själv, VG. Så det betyder att jag helt enkelt får VG i slutbetyg på Engelska A, vilket känns otroligt bra.
Nu drar jag innan det börjar regna.

xx

:pink


1&2 moi, 3 //here//

:sommarkänslor

_just nu sitter jag ute (!!!!) och gottar mig. Visst det är inte gassande solsken, men varmt är det. Bredvid mig ligger min katt som också verkar ha det skönt.
Kvällen skulle tillbringats med kära vänner och födelsedagsfest. Men som vanligt har jag oturen att gränsen ligger på 18 år, iquit. Väldigt tråkigt.
Samtidigt så taggade jag att åka till Oslo för att njuta av Håkan Hellströms stämma där, men även där så stötte jag på texten "18 års gräns". Vad finns det egentligen att göra som 17 åring ?!
Hade så gärna velat dra till Peace and Love i sommar men har den otroliga oturen att pengarna inte räcker. Buhuu. Jag får snällt spara mig till nästa sommar då jag också hoppas att Håkan befinner sig på samma ställe, snacka om sommarkänslor <3

Nu ska jag nörda lite.


:lugnt

Gårdagen blev bra även fast det inte alls blev som planerat. Fest blev det ingen, jag och johanna hamnade i sjöbo istället. HAHA. Väl hemma runt elva tide så gick jag bort till några vänner för att bara ta det lugnt och glo film, helt okej! :)

Dagen gar gått långsamt och jag ska inte göra något speciellt alls utan bara ta det lugnt och chilla. Min hälsa har inte vait på topp idag heller så det ska bli skönt att ta det lite lugnt.

xx

:vad ska man göra när allt blir fel om och om igen

Jag har pluggat lite matte och ber högt att jag ska klara av nationella imorgon med ett bra betyg. Kvällen fortsätter med Desperate Housewifes och Cugartown. Vilket faller mig helt i smaken. Jag hade väl hoppats på att ha gjort lite mer "nytta" idag men jag har helt enkelt inte haft ork. Imorgon är sista dagen i skolan denna veckan och det känns väldigt bra. Kvällen bjuder på Expo och Fest, vilket faller mig helt i smaken.

xx

:känn ingen sorg för mig GÖTEBORG

_När jag gick upp idag så låg tidningen uppslagen på köksbordet. jag gick fram och läste det härligaste någonsin. Håkan Hellström kommer med nytt album den 13 november och en kort turné där efter. Jag är så otroligt glad och kan inget annat än längta. Vill helt klart befinna mig på alla de fem konserterna men jag tror inte att min plånbok riktigt klarar av det, tror att jag nöjer mig med den första som är i Göteborg och kanske även den sista som är i Lund.
Biljetterna släpps den 17 maj och jag gråter lite smått eftersom jag troligen inte kommer att ha pengar till att köpa mig en då. Hoppas att ett under sker eller att det finns kvar biljetter lite längre.

Just nu spelas hans musik från mina högtalare och saknaden växer.
Som tur är så kommer ett samlingsalbum redan den 23 juni som kommer att innehålla hans personliga favoriter.

xx

:Nationella Prov*

Det är fint väder, himmelen är blå och solen skiner mellan de moln som befinner sig där uppe.


Jag provade Johannas reflexskärm som jag fick låna, hihi TAACK
Jag har världens bästa mamma ;)


Jag skulle ha åkt till skolan idag för att plugga matte men så blev det inte. Jag gjorde i ordning mig lite snabbt och stack i och sprang istället. Mycket skönt.
Jag ska strax sätta mig med matten och plugga. Vi har NP i matte imorgon och jag vill verkligen få minst VG på det.

I helgen var jag och Johanna i Göteborg och hade det as gött. Jag kom hem med påsar och ett tomt konto...vet inte riktigt om det var så bra eftersom månaden knappt har börjat.

xx

:skoooooooooolarbeten

_jag är hemkommen från skolan, har varit ute och sprungit och tagit en lite för lång dusch efteråt. Nu väntar plugg i mängder, jag-orkar-inte.
Det världsta är att de inlämningarna som jag har måste jag få ett VG på för att ha någon chans, varför jobbade jag inte ordenkligt i höstas :''(((

xx

:one day you will be mine

_idag har varit...helt okej måste jag säga. Jag har kommit igång rätt så bra med uppsatsen och jag tänkte sätt mig med den lite ikväll eftersom den ska vara inne på fredag.
Jag har kommit igång riktigt bra med portfolion så bra att jag kanske till och med ska klara av att lämna in den innan deadline. Just nu är det fint väder och jag känner mig lite små sugen på att gå ut och gå, vet bara inte fall jag orkar byta om.

En dagens då.. jag är lite obekväm på någon sett när jag står där med stativet framför med kameran på och ska trycka på avtryckaren men det är väl något som går över med tiden.

Nu ska jag ringa en vän.

xx

:inte riktigt meningen men nu fick det bli så

idag har jag först haft engelska nationella prov på morgonen, readeing and listning, och efter det så tog jag bussen hem. Väl hemma gjorde jag...någonting så att tiden gick och vid halv två så åkte jag och min morfar in ulricehamn till körskolan. Idag gick det väldigt bra och jag måste erkännar att jag kände mig en aning stolt när jag satt där bakom ratten, jag kände mig bekväm där helt enkelt.
Eftermiddagen har gått ganska så segt, jag har väl inte gjort allt för mycket vilket är dåligt då jag ligger efter i på tok för mycket just nu. Mår nästan dåligt över att ens tänka på skolan. jag måste lämna in det som jag ligger efter med snarast anars är mitt betyg i fara ://


:deppar ner en aning

DET SNÖAR UTE!

fY fAN jag kan inte fatta att det är sant, det är ju för skjutton maj nu, 4 maj och snö är inget som jag vill vara med om. depp.

Vitsippor är ett stående motiv för tillfället, har inte så mycker andra lagom stora blommar hemma just nu. Funderar på att snart köpa hem lite, en present till mamma och ett motiv till mig - båda blir glada. hihi

:vad är rätt och vad är fel, finns det något rätt och fel

Jag vet inte ifall jag "vågar" ta mig själv till en ny nivå och börja tyyyppp modeblogga, eller inte riktigt mode som i mode, men att jag lite då och då slänger upp en bild på min "outfit" - usch ogillar det ordet väldigt mycket måste jag erkänna - och kanske någon bild på "tjejen därborta med sjukt snygg stil" eller liknande. Jag vet inte. Jag har liksom inte alltid varit så jätte mycket för att ha en blogg som består av 60% bilder på mig själv, känner mig mycket mer bekväm i att ha en blogg med 60% bilder av mig i så fall. Det är lite tur då att jag har en vän som gillar att vara med på kort massor, wink wink.. hihi

Jag får se hur jag gör, egentligen behöver jag ju inte kategorisera mig. Jag är inte så mycket för det systemet i alla fall så detta ska nog bli toppen.

Lite dipp och datt, lite mode lite foto lite vardagsliv lite fest lite...

RSS 2.0