:resa

Jag satt nyss och tittade på resor till Spanien - Mallorca över jullovet, det hade varit så grymt skönt att komma bort. Jag blev även väldigt glad när jag insåg att resorna inte alls var så pass dyra som jag hade trott. När mamma kommer hem ska jag köpslå, jag hoppas att vi kan komma iväg, det hade varit så otroligt skönt och underbart!!!! :)))

:fint på ett väldigt speciellt sett


:jag är taggad

Jag har sett fram emot detta läsåret så grymt mycket och det känns verkligen som att det kommer att bil as bra. Jag hänger med i skolan och jag förstår det mest som vi håller på med. Jag har jobb i vinter och idag fick jag även reda på att jag eventuellt även har jobb nu till helgen och kommer troligen att kunna jobba en lördag i månaden.
Det känns bra att jag får någon form av inkomst, även om det inte blir så mycket, så är det ju mer än ingenting.

Igår satt jag och Johanna och letade spa hotell och vi hoppas att senare i höst dra i väg någonstans under en helg bara för att ta det lugnt och komma bort ifrån vardagen, underbart!

:lady dance

Jag hade en jätte fin helg i Göteborg, det är alltid lika härligt att träffa vänner och bara komma bort från vardagen. Jag hittade en jättefin jacka som jag kommer att använda flitigt i höst och vinter. Det är lite knepigt väder just nu, på morgonen är det näst intill iskallt och på dagen-eftermiddagen så är det solsken. Jag vill inte börja använda min jacka snart men det känns inte riktigt värt när vädret håller på att tveka.. Och så har jag ju inte köpt mina efterlängtade Dr. Martens än heller och det kommer att kännas mer rätt om jag har både skorna och jackan när hösten verkligen kommer. Jag längtar.
Just nu håller vi på med webbdesign på datalektionerna och det är riktigt roligt!
Nu ska jag sätta mig lite med matte och sedan väntar sängen. I morgon är det en ny dag och jag hoppas att den blir mins lika bra som denna dag har varit. Natti.

:hp

Nu är det andra skolveckan och jag är hemma från skolan för första gången i tvåan. Varför? jo jag typ mådde illa och grejer igår, så det känns inte så säkert att gå dit idag. Nu ligger jag i sängen och har just ätit upp min frukost, Harry Potter och bloggdesign är vad som kommer att förgylla min dag. På fredag drar jag till Göteborg och kommer att stanna där hela helgen. Party!

RSS 2.0