:resa

Jag satt nyss och tittade på resor till Spanien - Mallorca över jullovet, det hade varit så grymt skönt att komma bort. Jag blev även väldigt glad när jag insåg att resorna inte alls var så pass dyra som jag hade trott. När mamma kommer hem ska jag köpslå, jag hoppas att vi kan komma iväg, det hade varit så otroligt skönt och underbart!!!! :)))

Kommentarer
Postat av: jasmine

sv; jag har faktiskt alltid bott hos min bror/kompisar i london, men om ni googlar på billiga boenden i london så kommer det alltid upp värda saker. som billigast har jag hört folk som hittat hostel för 80kr natten.

2010-09-23 @ 15:13:33
URL: http://rank.blogg.se/
Postat av: Susanna

sv: dom kommer ifrån Acne! Förövrigt tror jag inte det är så varmt i Spanien i December, bara så du vet ;)

2010-09-27 @ 21:02:49
URL: http://diskobitches.blogg.se/
Postat av: Matilda [myphoto.blogg.se]

Svar: Mitt Tamron 28-75 är toppen, väldigt billigt men fortfarande väldigt väldigt bra! Den har en väldigt fin skärpa redan på f/2.8 (anser jag). Jag skulle rekommendera det. Bortsett från att det är billigt är det varken för tungt eller för lätt, vilket gör att kameran blirn väldigt välbalanserad och skön att hålla i. Något jag däremot måste säga att är mindre bra är autofokusen, med det objektivet har min kamera svårt att hitta fokus, och därför fotar jag i stort sett enbart manuellt med det objektivet. För mig har det inte varit en nackdel, utan något väldigt positivt och roligt att lära sig att göra, men för andra kanske det är en nackdel. Det är upp till var och en hur man väljer att se på det problemet :-)

2010-10-19 @ 20:01:47
URL: http://myphoto.blogg.se/
Postat av: frida

svar: det är en canon powershot s95!

2010-10-25 @ 22:42:32
URL: http://cherours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0